5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Gücvenliğiniz karınin yangın kapısı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zaruri olan sistemler müstamel apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Bunun için de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişmiş olur.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir cenahının münhal olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar elleme ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha arkaışını getirmektedir.

Binaların yangından korunması ile ilgili ele kızılınan kanuni prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği de mekân kızılır.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Sessiz kanatlı yangın bapları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem koparmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Özellikle hassas ve kıymettar materyallerin olduğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Hassaten yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çısoy biryoğun firma da Yangın Kapısı bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının ne olmasını istiyorlar ise o talepleri vahit bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page